Portfolio

Zout erover brengt het web op smaak! Met websites, maar sinds kort ook met een front-end audit. Bekijk hieronder wat Zout erover allemaal gedaan heeft, de nieuwste dingen staan bovenaan!

Van Es Catering & Partyservice

De mensen van Van Es verzorgen catering, maar ook voor feesten en partijen kan je bij ze terecht. De bestaande website (ook gemaakt door Zout erover) was toe aan een update, en ze hebben daarvoor wederom Zout erover ingeschakeld. Goed idee!

De nieuwe website geeft goed weer wat Van Es voor de bezoeker kan betekenen door gebruik te maken van grote foto’s, waarop veel lekkers te zien is. Zoals tegenwoordig de standaard is, is ook deze site geoptimaliseerd voor mobiele telefoons.

Bekijk de website op vanescatering.nl

Balans & Co Acupunctuur

Een website met prik! Dat is wat Zout erover heeft opgeleverd. Er was een huisstijl maar nog geen website, en Zout erover heeft op basis van de huisstijl een moderne, responsive, website opgeleverd.

Bekijk de website op acupunctuur-haarlem-balans-co.nl

Lighthouse-beheer.nl

Als je een vakantiebungalow wilt verhuren dan is een website een must. Een die goed te vinden is via Google, en er simpelweg goed uitziet op mobiele telefoons.

Het design komt van Hannah Barrow, Zout erover verzorgde de techniek. Ook deze website is supermodern door de ‘mobile first’ en ‘responsive’ opzet. Het design van de website past zich aan naar de schermgrootte van de bezoeker. Of die nu met een computer, tablet, of mobiele telefoon komt: de site ziet er goed uit.

Bekijk de website op lighthouse-beheer.nl

Uithuisgaan.nl

Uit huis gaan is best een onderneming. Dat is de reden dat uithuisgaan.nl is opgezet: mensen helpen bij uit huis gaan. Op uithuisgaan.nl vind je als nestverlater praktische tips en informatie die het uit huis gaan makkelijker maken.

Het design van de site was gedateerd, en Zout erover heeft geholpen de site in een nieuw jasje te gieten. Ook de techniek is aangepast. De website is ‘mobile first’ en ‘responsive’ opgezet, waardoor deze site ook goed werkt op mobiele telefoons. Daarnaast moest de website verhuisd worden naar een nieuwe domeinnaam.

Bekijk de website op uithuisgaan.nl

Online portfolio

Maak je kunst? Dan is een online portfolio wel zo handig! Een mooi overzicht van al je werken, waarmee je bij vrienden, kennissen en zelfs collega-kunstenaars de blits kunt maken.

Zout erover heeft een modern en strak portfolio opgeleverd, waarin een mooi overzicht ontstaat van alle werken (326 op moment van oplevering).

Bekijk de website op marcelhartwig.nl